SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

03 232 33 91

Nationalestraat 106 , 2000 Antwerpen

SINDS 1886

Sinds 1886 is mijn familie bezig met bewerken van vers vlees en het verfijnen van smaken in onze charcuterie. Tien jaar geleden begon ik, Philippe Gysels, in de slagerij te Schilde. Na de sluiting van onze vestiging in Merksem kwam er plaats voor nieuw initiatief.

Ongeveer tijdens deze periode kwam ik te weten dat slagerij Kuypers, gelegen in de Nationalestraat, over te nemen stond. De winkel werd recent nog totaal gerenoveerd, rede temeer voor een nieuwe vestiging van Slagerij Gysels, nu te  Antwerpen, waar wij graag iedereen verwelkomen.

Ikzelf ben Philippe Gysels en leerde mijn vak in de slagerij van mijn familie. Met de grootste ernst kreeg ik het vak uitgelegd van mijn vader en nonkels. Zij hebben op hun beurt alles van hun vader geleerd. En zo gaan we terug naar 1886 toen Francois Gysels zijn beenhouwerij begon in Merksem. Het assortiment zag er toen heel anders uit.

Veel rustieker en groffer, maar met hetzelfde doel voor ogen… kwaliteit en service bieden elke dag opnieuw!  Dit vertaalt zich in het ruime assortiment van kwalitatieve producten. Als wij iets in de toonbank leggen, wordt het eerst onder een culinair vergrootglas gehouden. Wij willen dan ook alles inzetten op een smaakvol assortiment, daar wordt immers iedereen vrolijk van.

Honger? Klik hier om online te bestellen

GYSELSANTWERPEN.BE | All rights reserved ©
info@gyselsantwerpen.be| BTW BE0560.882.011

Site by big brains